Korkkilattiat ja vinyylikorkit Turun Ykkösparketista

Vinyylikorkki on kestävä ja näyttävä joka paikan materiaali

Vinyylikorkki on kulutuskestävyytensä ja miellyttävän askeltuntumansa ansiosta nouseva suosikki.

Vinyylikorkki on materiaaliltaan lievästi pehmeä ja pitävä mutta samalla luja, joten se kestää niin laskettelumonolla askeltamisen kuin pikkulasten puujunaleikitkin.  Kestävänä materiaalina se sopii hyvin myös julkisiin tiloihin, toimistoihin ja muihin vastaaviin paikkoihin.

Vinyylikorkin yksi suurimmista eduista on myös sen pintakuvioinnin monipuolisuus - sitä on saatavina eri kuoseina shakkiruutukuviosta pintastrukturoituun puukuosiin. Kaikkien edustamiemme valmistajien mallit ovat saatavilla meiltä suoraan tai tilauksesta.

Aito korkkilattia on muodikasta retroa

Korkki on materiaalina pehmeä ja lämmin. 1960- ja 1970-luvuilla erittäin suosittu materiaali on tehnyt paluuta trenditietoisten asujien koteihin. Hyvin ääntä vaimentamana se sopii erinomaisesti vaikkapa musiikista nauttivat kotiin - jalan alla lämpimänä tuntuva korkki on hyvä valinta myös esimerkiksi makuuhuoneeseen.

 

Oletko ollut asiakkaana?

Arvioi yritys Osumassa

Korkki on aito luonnonmateriaali, nimensä mukaisesti korkkitammen kuoresta valmistettu lattiatyyppi.  Korkkitammi kuoritaan noin kymmenen vuoden välein, vahingoittamatta puuta. Puusta jätetään prosessin aikana kuorimatta 20% kuoresta, mikä suojelee tammea kuivamiselta.

Korkki on siis aidosti luonnonmukainen ja ekologinen vaihtoehto!

Wicanders